0item(s)
€ 0,00
 Informeer naar onze zichtservice
 1000 M2 met vloerkleden en vloerbedekking
Altijd een voordelige prijs
Veilige betaalomgeving

Product was successfully added to your shopping cart.

Vloerkleed op maat

Een vloerkleed op maat laten maken, maar dan zonder dat u daar een hoge prijs voor betaalt? Gaat het u om een rond vloerkleed, een vierkant vloerkleed of wellicht een ovaal vloerkleed? Wij zorgen ervoor dat de maatvoering exact aansluit bij uw wensen. Bovendien kunnen we u meer vertellen over de diverse materialen en kleuren die er beschikbaar zijn, net als de verschillende uitvoeringen van het vloerkleed op maat. Heeft u heel specifieke wensen of wilt u juiste wat inspiratie opdoen? U bent daarvoor bij ons aan het juiste adres.

Ontwerp je eigen vloerkleed

Mogelijkheden maatwerk vloerkleed

Een maatwerk vloerkleed kent tal van mogelijkheden. We kunnen voor u een vloerkleed op maat ontwerpen en daarbij rekening houden met uw specifieke wensen. Weet u goed hoe het vloerkleed er qua kleur en qua vormgeving uit moet gaan zien? Houd er rekening mee dat het soms 3 - 4 maanden duurt om een vloerkleed handmatig te laten knopen. Het machinaal weven lukt in zo’n 6 - 8 weken, waardoor u veel sneller over uw vloerkleed kunt beschikken. We zorgen daarmee voor een voordelig vloerkleed op maat dat perfect aansluit op de rest van uw interieur of uw interieurplannen.

Advies over vloerkleed op maat

Benieuwd naar ons advies op basis van uw wensen of wilt u direct een vloerkleed op maat laten samenstellen in de showroom? U bent bij ons van harte welkom. Onze specialisten kunnen u goed aangeven wat er mogelijk is of schetsen hoe het vloerkleed eruit kan komen te zien. We helpen u graag inspiratie op te doen en kunnen u meer vertellen over de materialen die we gebruiken voor de vloerkleden. Aan de hand daarvan kunnen we vervolgens een mooi vloerkleed op maat samenstellen, waarmee we er graag voor zorgen dat uw interieur er weer een stuk fraaier uit komt te zien.

Bezoek onze showroom!