0item(s)
€ 0,00
 Informeer naar onze zichtservice
 1000 M2 met vloerkleden en vloerbedekking
Altijd een voordelige prijs
Veilige betaalomgeving

Product was successfully added to your shopping cart.

Rond vloerkleed

Een rond vloerkleed vormt een warme klassieker, al zijn er aan de andere kant ook heel moderne ontwerpen beschikbaar. Zoekt u naar een mooi rond exemplaar met een klassieke vormgeving of zoekt u juist naar de moderne interpretatie hiervan? Wij kunnen u de verschillende ronde vloerkleden laten zien en aangeven wat er mogelijk is. Het resultaat? U koopt een mooi rond vloerkleed dat u bijvoorbeeld in de woonkamer, de eetkamer of de slaapkamer neer kunt leggen. Het vloerkleed is goed van kwaliteit en hoeft aan de andere kant toch niet veel te kosten.

Bekijk onze ronden vloerkleden

Rond vloerkleed op maat

Zoekt u naar een rond vloerkleed in een specifieke maat, bijvoorbeeld zodat deze goed aansluit bij de bank die u heeft staan of de ruimte die u heeft in een andere kamer? Geen probleem, we kunnen u goed van dienst zijn met maatwerk. We zorgen voor een rond vloerkleed in de juiste afmetingen of kunnen u zelfs een specifieke kleur aanbieden. Daarnaast kunnen we de kwaliteit afstemmen op de wijze waarop u er gebruik van wenst te maken. U kunt rekenen op een van de ronde vloerkleden die volledig aansluiten op de voorkeuren die u heeft.

Ronde vloerkleden in de showroom

Uiteraard hebben we een groot aantal ronde vloerkleden liggen bij ons in de showroom. Dat betekent dat we u op basis van uw wensen goed kunnen aangeven welk rond vloerkleed daar mogelijk op aansluit. We zorgen er daarmee graag voor dat u direct het vloerkleed van uw voorkeur in handen kunt houden om de kwaliteit te bepalen. Daarnaast helpen we u graag inspiratie op te doen met betrekking tot een rond vloerkleed. Weet u nog niet goed wat u zoekt, maar wilt u wel een mooi kleed neerleggen? Ook dan bent u bij ons in de showroom aan het juiste adres.

Bezoek onze showroom!