0item(s)
€ 0,00
 Informeer naar onze zichtservice
 1000 M2 met vloerkleden en vloerbedekking
Altijd een voordelige prijs
Veilige betaalomgeving

Product was successfully added to your shopping cart.

Grote vloerkleden

Grote vloerkleden passen mooi binnen haast ieder interieur. Ze zorgen voor een bijzondere styling of helpen de vloer lekker warm en sfeervol aan te laten voeren. We bieden een ruime collectie grote vloerkleden, waar u op uw gemak een keuze uit kunt maken. Op zoek naar de klassieke vloerkleden in de grote maten of zoekt u naar een meer moderne toepassing van maten, materialen en dessins? Blader er doorheen of neem contact op voor meer informatie over ons vloerkleden.

Bekijk onze grote vloerkleden

Grote vloerkleden op maat

Een groot vloerkleed voor in de woonkamer of slaapkamer nodig? U heeft de keuze uit verschillende formaten, bovendien kunnen we de grote vloerkleden zonder problemen op maat maken. We kunnen vloerkleden leveren tot 600 x 2000cm. Dat betekent dat u een vloerkleed van 6 x 20 meter kunt laten maken. Een van de andere grote vloerkleden nodig en die graag op maat laten maken? We vertellen u graag meer over de keuzes uit de materialen, de designs en uiteraard de afmetingen.

Groot vloerkleed samenstellen

Blader door de verschillende grote vloerkleden om daar een goed beeld van te krijgen of stel zelf een groot vloerkleed samen. Specifieke voorkeuren met betrekking tot het dessin en de uitstraling van het vloerkleed of wilt u graag inspiratie op doen? We kunnen u er uitstekend mee op weg helpen, zodat we u de mooiste grote vloerkleden kunnen leveren.

Uiteraard kunt u rekenen op de best mogelijke kwaliteit. Dat neemt niet weg dat ook de grote exemplaren vloerkleden vaak heel voordelig verkrijgbaar zijn. Blader door de verschillende grote vloerkleden, kom langs bij ons in de grote showroom of neem contact met ons op.

Bekijk onze grote vloerkleden