0item(s)
€ 0,00
 Informeer naar onze zichtservice
 1000 M2 met vloerkleden en vloerbedekking
Altijd een voordelige prijs
Veilige betaalomgeving

Product was successfully added to your shopping cart.

Perzisch tapijt

Verliefd geworden op een Perzisch tapijt en op zoek naar een mooi exemplaar voor in uw eigen interieur? Een tapijt van Perzische origine is goed van kwaliteit. Het is een waar kunstwerk met een rijkdom aan patronen met een gevarieerd kleurenpallet. Het is een heel specifiek type tapijt dat de laatste jaren weer flink aan populariteit wint. Ieder Perzisch tapijt is handgeknoopt, waardoor u altijd kunt rekenen op een uniek exemplaar waarvan er naast die van u geen tweede bestaat.

Bekijk

Perzisch tapijt op zicht

Wenst u een Perzisch tapijt op zicht, bijvoorbeeld omdat u het lastig vindt om daar in de winkel een beslissing over te nemen? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Een mooi tapijt is een sierraad voor uw vloer, mits u het juiste patroon en model weet te vinden. U kunt in de winkel een mooi Perzisch tapijt uitzoeken, waarmee we graag naar u toe komen. Dat betekent dat u er thuis naar kunt kijken. Toch niet naar wens? Dan kunt u zonder problemen een ander tapijt uitzoeken. Op die manier zorgt u er eenvoudig voor dat het tapijt van Perzische origine uiteindelijk net zo mooi overkomt als hoe u het in uw hoofd heeft.

Meer dan 3.000 tapijten

Zoekt u naar een specifiek type Perzisch tapijt of heeft u een voorkeur voor een van de andere materialen? We hebben meer dan 3.000 tapijten en andere vloerkleden op voorraad. Wat dat betreft heeft u een uitgebreide keuze, op basis waarvan we u bovendien goed kunnen adviseren. Wilt u graag wat inspiratie opdoen of zoekt u naar de specialist om een mooi Perzisch tapijt aan te kunnen schaffen? Blader door ons online aanbod of kom naar de showroom, dan vertellen we u er daar graag meer over.

Bekijk