0item(s)
€ 0,00
 Informeer naar onze zichtservice
 1000 M2 met vloerkleden en vloerbedekking
Altijd een voordelige prijs
Veilige betaalomgeving

Product was successfully added to your shopping cart.

Ziegler tapijten

Een van de prachtige Ziegler tapijten zien liggen en daar helemaal verliefd op? Wilt u ook zo’n Ziegler in de woon- of slaapkamer en bent u benieuwd naar het aanbod? Het zijn stuk voor stuk unieke tapijten die we importeren uit Pakistan. We hebben daar goed zicht op de gebruikte materialen. Die zijn uiterst duurzaam en de tapijten zijn altijd handgeknoopt. Dat betekent dat ieder tapijt uniek is. De Ziegler tapijten hebben een prachtige uitstraling en zorgen er daarmee voor dat er voor ieder interieur een mooi model beschikbaar is.

Bekijk onze ziegler tapijten


Ziegler tapijten op zicht

We hebben bij ons in de showroom een groot aantal Ziegler tapijten liggen. Wilt u het liefst eens nagaan hoe die er thuis uit zien, zonder dat u er meteen aan vast komt te zitten? Geen probleem, daarvoor kunt u gebruik maken van onze zichtservice. U kiest een aantal vloerkleden die u thuis zou willen zien. Wij komen daarmee bij u langs om de Ziegler tapijten neer te leggen. Zit het exemplaar van uw keuze er bij? Mooi, dan kunt u die afrekenen en bij u op de grond laten liggen. De rest nemen we gewoon weer voor u mee.

Uitgebreide service voor tapijten

We zijn u graag van dienst met onze zichtservice, zowel voor de Ziegler tapijten als voor de andere materialen die u bij ons kunt kopen. Bovendien kunnen we u goed adviseren over zowel Ziegler als de andere toepassingen en materialen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en materialen of wilt u eer weten over de mogelijkheden om een vloerkleed op maat te laten maken? Onze specialisten vertellen u graag meer over de Ziegler tapijten en de andere vormen van vloerbedekking. Neem contact met ons op of kom langs in de showroom om eens kennis te kunnen maken en uw vraag te stellen.

Bezoek onze showroom!

 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Bekijk onze ziegler tapijten