0item(s)
€ 0,00
 Informeer naar onze zichtservice
 1000 M2 met vloerkleden en vloerbedekking
Altijd een voordelige prijs
Veilige betaalomgeving

Product was successfully added to your shopping cart.

Klassieke vloerkleden

Een van de klassieke vloerkleden kopen en daarmee zorgen voor de bekende warme fijne sfeer? Een vloerkleed draagt op een mooie manier bij aan de uitstraling van uw interieur. U bent bij ons aan het juiste adres voor een uitgebreide collectie klassieke vloerkleden. Dat betekent dat u op uw gemak door de verschillende modellen kunt bladeren, zowel online als bij ons in de showroom. Daarnaast kunnen we u goed adviseren over de verschillende materialen of kunnen we u van dienst zijn met een klassiek vloerkleed op maat.

Onze klassieke vloerkleden

Klassieke machinale vloerkleden

De klassieke vloerkleden worden op twee verschillende manieren gemaakt. De ware klassieke vloerkleden zijn het resultaat van een machinale knoping. Dat betekent dat we u er op relatief korte termijn mee van dienst kunnen zijn of u een model uit onze voorraad kunt kiezen. Zou u kiezen voor de meer traditionele vloerkleden die we handmatig laten knopen? Het kan dan 3 - 4 maanden duren voordat u daar de beschikking over heeft. Het zijn belangrijke overwegingen om mee te nemen wanneer u zoekt naar een vloerkleed met een klassieke uitstraling. Bovendien kunnen we u binnen de klassieke vloerkleden aangeven welke mogelijkheden u heeft op het gebied van materialen en kwaliteit.

Meer dan 3.000 vloerkleden

We hebben meer dan 3.000 verschillende vloerkleden in ons assortiment. Dit betekent dat u de keuze kunt maken uit allerlei stijlen en mogelijkheden. Heeft u een specifiek budget tot uw beschikking of zoekt u simpelweg naar inspiratie en pure kwaliteit? We kunnen u er in de beide gevallen goed mee van dienst zijn. U bent bij ons aan het juiste adres voor de klassieke vloerkleden van uw voorkeuren. Blader online door de verschillende vloerkleden of kom naar de showroom. Daar kunnen we u er meer over vertellen en heeft u bovendien de mogelijkheid om de materialen zelf vast te houden.

Bezoek onze showroom!