0item(s)
€ 0,00
 Informeer naar onze zichtservice
 1000 M2 met vloerkleden en vloerbedekking
Altijd een voordelige prijs
Veilige betaalomgeving

Product was successfully added to your shopping cart.

Trap bekleden Haarlem

Uw trap bekleden in Haarlem? U heeft een oude trap en bent er niet zo tevreden over? Wij kunnen u hierbij goed van dienst zijn. Wij hebben een uitgebreide keuze aan kwaliteitsvolle marmoleum, laminaat, PVC en vinyl. Wij helpen u om uw trapbekleding af te stemmen op de overige kamers van uw huis. Wij bekijken samen welke stijl u wilt creëren. Wij hebben zowel klassieke als moderne trapbekleding in ons gamma. Tevens kunnen wij u van dienst zijn met het plaatsen van de trapbekleding. Wij hebben hier jarenlange ervaring mee. Uw trap bekleden in Haarlem zal vlot en zonder zorgen voor u verlopen.

Laat uw trap bekleden

Bekleden van de trap

Uw trap bekleden in Haarlem is onze zorg. Bij uw keuze geven wij u graag goede raad. U heeft misschien al gehoord dat laminaat geluidshinder kan veroorzaken, dat PVC heel slijtvast is, dat marmoleum een natuurproduct zou zijn en dat vinyl makkelijk in onderhoud is? Dat klopt gedeeltelijk. Maar er is veel meer. Elk soort bekleding heeft inderdaad goede en minder goede eigenschappen. Wij vertellen u hier graag meer over. Naast uw keuze is er ook nog het plaatsen van de bekleding. Dat is een vak apart. Wij nemen graag de zorg voor het bekleden van uw trap in Haarlem uit uw handen. Wij nemen oude bekleding weg indien nodig, maken de trap schoon en plaatsen de nieuwe bekleding zonder dat u zich hierover zorgen moet maken.

Een perfecte trap in Haarlem

Uw trap bekleden in Haarlem ligt ons nauw aan het hart. Wij geven u verschillende mogelijkheden qua materialen om uw trap te vernieuwen. Kijk gerust eens rond op onze website. U vindt er ons uitgebreid gamma. Wij bieden u diverse materialen aan. In onze showroom kunt u deze in werkelijkheid komen bekijken. Wij geven u graag een rondleiding en beantwoorden al uw vragen. Wenst u meer inlichtingen? Contacteer ons en u krijgt van ons een uitgebreide offerte om uw trap te bekleden in Haarlem. Wij zullen er samen een mooi project van maken. Wij horen graag van u.

Bezoek onze showroom!