0item(s)
€ 0,00
 Informeer naar onze zichtservice
 1000 M2 met vloerkleden en vloerbedekking
Altijd een voordelige prijs
Veilige betaalomgeving

Product was successfully added to your shopping cart.

Onze Showrooms

Bij Karpetwereld hebben we het grootste assortiment vloerkleden, van klassiek tot modern. We geven u graag persoonlijk advies en vinden altijd een vloerkleed of tapijt dat bij U past. Uniek is de grootste sortering vloerkleden onder één dak.

Met meer dan 3000 vloerkleden op voorraad is er voor ieder wat wils. Van Modern, Design tot klassiek. We hebben kleden uit o.a. België, Marokko, China, India en Nepal. We selecteren daarbij op de mooiste materialen en dessins. Opvallend is de grote sortering Ziegler tapijten, Nepal tapijten, Kelims, Oosterse tapijten, geweven, design en vintage vloerkleden.

Op de begane grond vindt u de mooiste handgeknoopte vloerkleden en op de eerste verdieping is er een groot assortiment hoogpolige en klassieke machinale vloerkleden. Bijna 2 maanden geleden heeft de eerste verdieping een upgrading gehad en zijn er ook prachtige vloerkleden van Brinker Feel Good Carpets en de Steps+Tones Collection bij gekomen. De gehele collectie is aanwezig. U kunt bij ons slagen ongeacht uw budget. Er zijn kleden te koop voor iedere portemonnee.

U kunt bij ons ook uw eigen vloerkleed samenstellen. Ons specialisme is dat “Het bestaat niet” bij ons niet bestaat. Alles kan! Van hele grote maten tot kleinere kleden en lopers. Van hoge grove polen tot heel fijn geknoopte kleden van natuurzijde. We kunnen alles laten maken.

Buiten onze vloerkleden zijn we ook al bijna 35 jaar gespecialiseerd in kamerbreed tapijt dat door onze stoffeerders vakkundig gelegd kan worden in ieder interieur. Of het nu gaat om zacht tapijt of een “hardere” vloer zoals marmoleum, vinyl, laminaat of PVC, we hebben het allemaal.

U bent van harte welkom in onze winkel voor een vrijblijvend advies en een heerlijke kop koffie!

 • WOONBOULEVARD CRUQUIUS
  Karpetwereld
  Spaarneweg 16b
  2142 EN Cruquius
 • (023) 529 84 81
 • 06-46404835
 • Openingstijden
  ma t/m za 10:00 uur tot 17:00 uur
  Zondag of avond op afspraak