0item(s)
€ 0,00
 Informeer naar onze zichtservice
 1000 M2 met vloerkleden en vloerbedekking
Altijd een voordelige prijs
Veilige betaalomgeving

Product was successfully added to your shopping cart.

Hoogpolig vloerkleed

Een hoogpolig vloerkleed is heerlijk warm aan uw voeten en zorgt bovendien voor een mooie zachte uitstraling. Het hoogpolig vloerkleed creëert een belangrijke mate van sfeer en warmte. Heeft u een stoffen bank staan of maakt u juist gebruik van een moderne bank van leer? Het vloerkleed is dan een uitstekende aanvulling. Uiteraard heeft u de keuze uit verschillende materialen. Het gaat bijvoorbeeld om wol, synthetische acryl of synthetische wol. We kunnen u op voorhand goed adviseren over de verschillende hoogpolige vloerkleden, net als over tapijten, tafelkleden en laminaat.

Bekijk onze hoogpolige vloerkleden

Hoogpolige vloerkleden

Een hoogpolig vloerkleed is beschikbaar in iedere kleur die u wenst. Komt u binnen de collectie niet meteen het model tegen dat u zoekt? Geen probleem, we gaan er graag voor u mee aan de slag. We zorgen er met de Endless Collection voor dat we u in iedere gewenste kleurstelling van dienst kunnen zijn. We zorgen voor een uniek hoogpolig vloerkleed dat u bijvoorbeeld in de woonkamer of de slaapkamer kunt neerleggen. Bovendien kunnen we rekening houden met uw wensen met betrekking tot het type garen, de poolhoogte en zelfs de pooldikte.

Warm vloerkleed aan uw voeten

Een hoogpolig vloerkleed zorgt voor een paar warme voeten, zelfs wanneer de temperatuur buiten flink omlaag schiet en u geen vloerverwarming heeft. Het kleed voelt warm aan en houdt de warmte goed vast. Dat betekent dat u zorgt voor een heerlijk warme uitstraling en sfeer. Neem ontspannen plaats op de bank met uw voeten op het vloerkleed of zorg ervoor dat u warm uw bed uit kunt stappen. Kom bij ons langs in de showroom om de verschillende hoogpolig vloerkleden te bekijken of neem contact met ons op. We stellen in overleg graag het ideale en unieke hoogpolig vloerkleed voor u samen, waar u de komende jaren veel plezier van zal hebben.

Bezoek onze showroom!