0item(s)
€ 0,00
 Informeer naar onze zichtservice
 1000 M2 met vloerkleden en vloerbedekking
Altijd een voordelige prijs
Veilige betaalomgeving

Product was successfully added to your shopping cart.

Plaatsen

Een vloerkleed laten plaatsen? Op zoek naar de specialist in vloerkleden die u daar goed mee van dienst kan zijn. We hebben ervaring met Ziegler tapijten en andere soorten tapijten. We kunnen u op voorhand meer vertellen over de materialen en de plaatsing en die uiteraard ook netjes voor u uit handen nemen. U heeft dan zelf geen omkijken naar het plaatsen van bijvoorbeeld de handgeknoopte vloerkleden of het karpet waar u gebruik van wenst te maken. Wel zo gemakkelijk en bovendien goed voor de levensduur van de aankoop die u doet.

Neem contact met ons op

Plaatsen van een vloerkleed

Het plaatsen van een vloerkleed hoeft op zich niet lastig te zijn, al is het bijvoorbeeld wel van belang dat u een goede kennis heeft van het materiaal waarmee u werkt. Een aantal van de karpetten zitten bijvoorbeeld net even anders in elkaar dan de Oosterse tapijten en de Perzische tapijten waar u gebruik van kunt maken. Wij kunnen u daar op voorhand meer over vertellen of er met het plaatsen voor zorgen dat u er zelf niet mee aan de slag hoeft. Kom bij ons langs in de showroom voor meer informatie of neem contact met ons op wanneer u daar vragen over heeft.

Alle soorten vloerkleden plaatsen

We kunnen alle soorten vloerkleden plaatsen en hebben bovendien ervaring met de verschillende soorten vloerbedekking. Dat betekent dat we een mooi vloerkleed bij u kunnen komen neerleggen of dat we u van dienst kunnen zijn met goedkoop laminaat. Gaat het u om PVC, een materiaal dat met name in een zakelijke omgeving heel populair is? We zorgen er met de verschillende vloerkleden en andere soorten vloerbedekking voor dat u de vloer netjes kunt laten afwerken. Wij komen de vloerkleden en andere materialen plaatsen, zodat u daar na aankoop zelf niet mee aan de slag hoeft.

Bezoek onze showroom!