0item(s)
€ 0,00
 Informeer naar onze zichtservice
 1000 M2 met vloerkleden en vloerbedekking
Altijd een voordelige prijs
Veilige betaalomgeving

Product was successfully added to your shopping cart.

Vintage vloerkleed

Een vintage vloerkleed zorgt voor gezelligheid en warmte. Bovendien kunt u rekenen op een belangrijke mate aan karakter, iets dat het vintage model onderscheidt van de andere vloerkleden die er beschikbaar zijn. Een vintage vloerkleed is op dit moment ontzettend trendy en past bijvoorbeeld binnen zowel een industrieel als een modern interieur. U kunt er verschillende kanten mee op. We reinigen de vintage modellen en zorgen ervoor dat we die opnieuw voor u verven. Op die manier kunnen we hoogwaardige vintage vloerkleden aanbieden waarmee u zorgt voor een mooie toevoeging op de rest van uw interieur.

Bekijk onze vintage vloerkleden

Vintage vloerkleed op maat

Uiteraard zorgen we voor een vintage vloerkleed op maat. Dat betekent dat we de afmetingen afstemmen op uw wensen en dat we bijvoorbeeld rekening houden met uw kleurvoorkeuren. Zoekt u naar een rood vintage vloerkleed, een groen, blauw of een andere kleur vloerkleed? Geen probleem, we gaan ermee aan de slag op de wijze die u wenst. Bovendien kunnen we u goed van dienst zijn met zowel een vintage vloerkleed op maat als de andere soorten vloerkleden. Kom bij ons langs in de showroom of bekijk online waarmee we u van dienst kunnen zijn.

Ruime keuze uit vintage vloerkleden

We bieden op het gebied van het vintage vloerkleed een ruime keuze uit verschillende materialen en ontwerpen. Weet u precies waar u naar op zoek bent of wilt u aan de andere kant juist meer weten van wat er beschikbaar is? We helpen u graag inspiratie opdoen en kunnen ervoor zorgen dat het vloerkleed volledig aansluit op uw specifieke wensen. We kunnen u het vintage vloerkleed van uw keuze direct in de showroom laten zien of u meer vertellen over de materialen. Direct meer weten? Neem dan contact met ons op en stel uw vraag.

Bezoek onze showroom!